Om je te laten zien hoe gemakkelijk het is om GPAL te gebruiken voor trainingen en leren op de werkplek hebben we een van onze klanten gevraagd om uit te leggen hoe GPAL het leren en trainen efficiënter maakt. iB&X is de HSE proces expert op gebied van chemische- en proces industrie en zij gebruiken GPAL sinds begin 2018 om trainingen te geven in diverse delen van de wereld. In de volgende 3 interviews laat iB&X zien hoe ze met GPAL trainen en wat de voordelen zijn van deze innovatieve manier van leren.

De uitdaging: wereldwijd trainingen geven

In dit interview vertelt Barbro Stalbrink, directeur iB&X hoe ze de uitdaging aan gaan om hun klanten wereldwijd dezelfde training, van dezelfde kwaliteit te kunnen geven, en hoe GPAL hierbij helpt.

 

Training voor en na het gebruik van GPAL

In dit interview vertellen Sanne Oostelbos en Linda Mak van iB&X, hoe zij voorheen de trainingen organiseerden en hoe ze nu de trainingen met gebruik van GPAL kunnen geven.

 

Wat zijn de voordelen van trainen via GPAL?

In dit interview vertellen Linda Mak en Sanne Oostelbos van iB&X, wat de voordelen zijn van het gebruik van GPAL ten opzichte van de methodes die ze voorheen gebruikten.

 

Meer weten?

Door de jaren heen zijn we experts geworden als het gaat om het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor onderwijs en training, waardoor deze processen efficiënter worden en ze ook leuk en boeiend voor werknemers worden. We leren je graag hoe je GPAL kunt gebruiken om leren op de werkplek, onboarding, training en bijscholingen in dagen in plaats van maanden kunt opzetten. En hoe je je werknemers of eigen klanten hier beter bij kunt betrekken. Neem contact met ons op voor een afspraak of demo.

 

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.