Het Dutch Defense Healthcare Education & Trainingscentre begon een tijdje geleden met het gebruik van GPAL in hun training ‘Self-help Comradeshelp’. In deze video laten we zien hoe GPAL de leerontwikkeling van de studenten verbetert.

Cursisten ontvangen instructies en opdrachten van de docent via de GPAL App. Door het scannen van de QR code ontvangt de cursist precies de juiste instructie die hij op dat moment nodig heeft. Vervolgens laat de cursist zichzelf filmen tijdens het uitvoeren van de opdracht en upload deze video in GPAL. De docent kan zo op afstand beoordelen of de cursist de handeling beheerst. Ook cursisten onderling kunnen indien gewenst elkaars video’s bekijken en vragen stellen of reageren. Zo wordt de onderlinge communicatie en motivatie ook bevorderd door de sociale interactie. Dit alles binnen de eigen veilige omgeving.

Wilt u meer weten over GPAL of hoe u de App binnen uw organisatie het beste kunt inzetten? Wij komen graag langs voor een demo, neem contact met ons op.

 

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.