GPAL is een succesvolle startup voor leren op en rond de werkplek die sinds de start in 2017 al door veel verschillende en zeer gerenommeerde organisaties wordt gebruikt (bijvoorbeeld het Ministerie van Defensie, Dienst Justitiële Inrichtingen, DSM, Eneco, Essity, UWV, PostNL e.a.). Met de GPAL App kunnen medewerkers ingewerkt en opgeleid worden door middel van video instructies (www.gpal.nl) die door hun collega’s gemaakt zijn. We merken dat door de snelheid, de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van GPAL de vraag sterk groeit. Om onze grote groeiambities verder te realiseren zijn we op zoek naar een: 

Sales Consultant (B2B SaaS)

Functieomschrijving

We zoeken iemand die samen met ons GPAL groot gaat maken. Wij willen per jaar minstens 50%-100% groeien. Als bedrijf geloven we dat Sales gaat om het bouwen van relaties waarin we goed uitleggen wat de toegevoegde waarde is van ons platform. Vandaar ook het aanvullende woord consultant, wij geloven in consultative selling. 

Als Sales Consultant ben je medeverantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten voor het groot segment (bedrijfsgrootte vanaf > 500 medewerkers met een focus op de branches Industrie, Overheid & Zorg). Een netwerk in 1 van deze segmenten is een pré.   

We zijn ons sales en marketing team verder aan het uitbouwen en zijn dus ook zoek naar iemand met kennis van zaken en gedegen ervaring. Wij willen ook leren van jou. Kennis en ervaring op de 1 of meer van de gebieden: b2b sales, b2b online sales, SAAS oplossingen, opleiden en trainen zijn daarom voor ons van groot belang. 

Wat ga je doen? 

Je dagelijkse taken bestaan uit: het zelfstandig (maar wel binnen een team) lauwe en warme contacten benaderen (b2b), veel praten, bellen, presentaties en demo’s geven (online en live) van ons product, events organiseren, opvolging verzorgen van beurzen en ondersteuning bieden aan onze Sales en Business executives bij de voorbereiding en opvolging van sales afspraken. Maar ook: het meehelpen of initiëren van marketing en sales campagnes en deze uitrollen en opvolgen, het samen verbeteren van onze communicatie, processen en sales strategie. En natuurlijk: brainstormen, samenwerken, successen vieren, lol maken, innoveren en groeien!

Wat vragen wij van jou?

 • bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding (bedrijfskunde, sales, commerciële economie). 
 • binimaal 4 jaar relevante werkervaring 
 • expert op minimaal 1 van de deelgebieden: SAAS, Trainen en Opleiden, Online Sales 
 • ervaring en bestaand netwerk in 1 van de volgende marktsegmenten: overheid, industrie of zorg (>500 medewerkers) 
 • we zijn op zoek naar positieve, flexibele, ambitieuze doeners die zin hebben om met een flinke dosis energie bij een creatief bedrijf te komen werken dat volop in ontwikkeling is 
 • we vinden het belangrijk dat je resultaatgericht, innovatief en lekker enthousiast bent. In deze veranderende wereld vinden wij het ook heel belangrijk dat je een digitaal netwerk kunt onderhouden, remote follow ups waardevol kunt maken, en het maximale uit (online) events weet te halen 
 • uiteraard beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift 
 • wij zitten als bedrijf in Groningen maar ook in Amsterdam: voorkeur van je woonplaats is in de Randstad tenzij je focus en expertise vooral op online sales ligt (zie ook onze vacature voor online Sales Consultant) 

Ons aanbod:

 • de mogelijkheid om mee te bouwen aan verdere groei van onze startup
 • mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien met onze organisatie
 • een flexibele job, waar je heel zelfstandig vanuit huis kunt werken, maar een ervaren en enthousiast team hebt om op terug te vallen en mee samen te werken
 • een marktconform salaris 
 • laptop en telefoon van de zaak
 • eventueel een auto van de zaak indien van toepassing

Enthousiast geworden?

Stuur dan een e-mail met je motivatie en je cv of link naar je Linkedin profiel naar info@gpal.nl t.a.v. Sonja Rus (HR & Operations) of bel voor meer informatie (050) 211 29 35.

—————————————————————————

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld